Ahad, Mei 06, 2012

FAREEDA NYATA JELITA :)

Assalamualaikum..

Bismmilahirrahmanirrahim..
Da lama tak up date..naik bersawang dah blog ni..bukan apa..Sibukkan biznes baru..TUDUNG FAREEDA NYATA JELITA..hehehe..sapa2 yang suka dengan tudung ni boleh Add saya di FB FAREEDA SCARF CTMIN..(promo gak..hihihi)..Sekadar mencabar diri..Maklum la hidup hanya sekali..Cuba menggapai impian sejauh mungkin..Apa pun hari ni saya sekadar nak kongsi gambar freegift yang saya buat khas untuk pelanggan saya sebagai tanda terima kasih saya..








Diharapkan customer2 saya yang menerimanya suka..Tak dapat nak menaip panjang lebar..apapun terima kasih kerana sudi menjengah ke blog saya..Kalau ada yang berhajat nak menempah silalah emailkan ke gapsmin@gmail.com .Untuk email yang baru ni saya dah link kan ke Handphone saya..so, saya lebih alert dgn email2 yang dikirimkan..Selamat berhujung minggu semua..Thanks All..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan